Vårdoft och endorfiner...

Glamourmamman / 31 Maj, 2015 - 20:08 / Träning
0 kommentarer

 
 
Gokväll på er!
 
Då börjar helgen lida mot sitt slut... Dagarna går lika fort som vanligt! Men jag tror att jag har lyckats ladda batterierna riktigt bra, och det kan behövas. Veckan som kommer bjuder på en massa jobb och andra utmaningar!
 
Tog en löparrunda innan middagen ikväll - en mil på hyfsat pigga ben. Men vaderna skvallrar om många kilometer på asfalt, i platta sandaler tidigare i veckan... Så underbart att springa just nu! Det märks att sommaren är på gång på allvar (tro det eller ej) och doften av syren och liljekonvalj riktigt omsluter en när man är utomhus. Älskar det!
 
Nej, nu är det som sagt dags att ladda för morgondagen. Hoppas att ni har haft en fin söndag - vi hörs imorgon!
 
Varma kramar!

Grattis alla mammor!

Glamourmamman / 31 Maj, 2015 - 10:45 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
Visst är mammor värda att firas - särskilt min egen såklart  ♥
 
 
God förmiddag!
 
Hur har ni det idag? Jag vaknade (såklart) tidigt, trots att jag kom i säng några timmar senare än vanligt. Ja, det blev ett litet besök hos vänner igår kväll - mysigt att ta ett glas rosé och prata en stund. Men inget nattsudd som sagt!
 
Och så är det ju Mors dag! Fick en present av mina små killar vid frukosten idag, så underbart att se hur uppspelta de är över att se min reaktion :-) Annars tar vi denna dag med ro hos oss - mest ett kommersiellt jippo i mina ögon. Min egen mamma har jag ju haft förmånen att träffa massor i veckan, då vi var på semester ihop. En extra kram till dig idag!
 
Vad händer annars idag då? Jag och kidsen är själva hemma, och just nu har O en kompis på besök. Läge att sätta sig vid datorn och planera lite jobb inför morgondagen, nu när det för tillfället är lugnt ;-) Vi hörs säkert lite senare!
 
Ha en skön söndag!

Saturday Close Up

Glamourmamman / 30 Maj, 2015 - 19:57 / Outfits
0 kommentarer

 
 
 
Kvällens dilemma: en del av mig vill sitta kvar i soffan och mysa, och ta en tidigt (och välbehövlig) kväll -  medan den andra vill hänga med vänner och dricka vin... Vi får se vad som händer helt enkelt :-) Njut kvällen!
 
Varma kramar!