Lite om idag och igår...

Glamourmamman / 31 Maj, 2009 - 19:00 / Allmänt
7 kommentarer

Gokväll bloggosfären! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig och solig söndag! Eftersom O har varit hos farmor och farfar sedan igår, så har man haft gott om tid att bara slappa i solen, helt underbart!! Tänkte visa lite grann från gårdagens cykelfest, som för övrigt var riktigt lyckad! Var jättekul att träffa en massa andra par som man knappt aldrig har pratat med innan. Och vädret var ju verkligen på vår sida! Det var skönt, men VARMT att cykla i de mastodontbackar som finns här omkring! Och vad kul det är att se hur andra har det hemma, vilken typ av värdpar dom är, etc!

Min rosa cykelhjälm vann faktiskt 3:e pris! Innan samlingen drack vi en härlig sommardrink med Bacardi Razz, jordgubbar och bailika. Mums!

 
                   Gårdagens outfit - Top och leggings - Gina Tricot, Bälte - Gekås, skor - H&M

Vi hann inte ta så många fler bilder innan och under middagen, för det blev lite bråttom eftersom vi hade huvudrätten.Men hos oss serverades det i varje fall pasta med het skaldjurssås, vitlöksbröd och vitt vin eller öl. Och innan maten fick gästerna en liten snaps med snittar.


Festen fortsatte sedan i en större lokal, och det är alltid fascinerande att se hur folk ändras på några timmar, haha! Efter en sväng inne hos grannarna stöp jag i säng vid halv två i natt. Eftersom jag undviker att dricka alkohol efter kl. tolv (hur vuxet är inte det ;-)) så tackade jag ja till en kopp kaffe istället. Men det kanske inte är att rekommendera mitt i natten när kroppen vill sova... Sov jättedåligt och vid 7.30 gav jag upp och gick upp istället. Tog dock en välbehövlig siesta efter lunchen.

Nu i eftermiddag har vi varit och hämtat O och blev bjudna på morsdag-fika. Har precis grillat hemmagjorda hamburgare, som vi åt med grekisk pastasallad, tzatsiki och vitlöksbröd. Ett glas vitt  tyckte jag hörde till en dag som denna :-) Kvällen blir lugn, för den kommande arbetsveckan blir ganska tuff tror jag. Hoppas att ni har haft en rikigt skön helg!