Lite om idag och igår...

Gokväll bloggosfären! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig och solig söndag! Eftersom O har varit hos farmor och farfar sedan igår, så har man haft gott om tid att bara slappa i solen, helt underbart!! Tänkte visa lite grann från gårdagens cykelfest, som för övrigt var riktigt lyckad! Var jättekul att träffa en massa andra par som man knappt aldrig har pratat med innan. Och vädret var ju verkligen på vår sida! Det var skönt, men VARMT att cykla i de mastodontbackar som finns här omkring! Och vad kul det är att se hur andra har det hemma, vilken typ av värdpar dom är, etc!

Min rosa cykelhjälm vann faktiskt 3:e pris! Innan samlingen drack vi en härlig sommardrink med Bacardi Razz, jordgubbar och bailika. Mums!

 
                   Gårdagens outfit - Top och leggings - Gina Tricot, Bälte - Gekås, skor - H&M

Vi hann inte ta så många fler bilder innan och under middagen, för det blev lite bråttom eftersom vi hade huvudrätten.Men hos oss serverades det i varje fall pasta med het skaldjurssås, vitlöksbröd och vitt vin eller öl. Och innan maten fick gästerna en liten snaps med snittar.


Festen fortsatte sedan i en större lokal, och det är alltid fascinerande att se hur folk ändras på några timmar, haha! Efter en sväng inne hos grannarna stöp jag i säng vid halv två i natt. Eftersom jag undviker att dricka alkohol efter kl. tolv (hur vuxet är inte det ;-)) så tackade jag ja till en kopp kaffe istället. Men det kanske inte är att rekommendera mitt i natten när kroppen vill sova... Sov jättedåligt och vid 7.30 gav jag upp och gick upp istället. Tog dock en välbehövlig siesta efter lunchen.

Nu i eftermiddag har vi varit och hämtat O och blev bjudna på morsdag-fika. Har precis grillat hemmagjorda hamburgare, som vi åt med grekisk pastasallad, tzatsiki och vitlöksbröd. Ett glas vitt  tyckte jag hörde till en dag som denna :-) Kvällen blir lugn, för den kommande arbetsveckan blir ganska tuff tror jag. Hoppas att ni har haft en rikigt skön helg!
Postat av: Frida

Vilken jättemysig ide, låter som om att ni hade det superroligt. Vad skönt att få ha en ugn dagen efter festen dag hihi..

Hoppas att du blivit ordentligt firad nu.

Massor av kramar<3

2009-05-31 @ 20:31:02
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Erika

Vilken söt cykelhjälm =)



Dagen idag har varit helt underbar!

2009-05-31 @ 20:53:43
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: **Wojtan**

Vad cool din hjälm blev och vad skoj att du kom 3:a med den!

Hoppas helgen varit bra.



Wojtan

2009-05-31 @ 21:09:42
URL: http://wojtansblogg.se/wp
Postat av: Majja

Cykelhjälmen var ju urläcker, hade velat se ett kort med den på oxå :) verkade som ni hade en toppenkväll! Roligt :) cykelfester är trevliga tillställningar. Ha en mysig kväll!

2009-05-31 @ 21:28:31
URL: http://maxdenstore.blogspot.com
Postat av: Erika

ja, sitta innomhus med en dator känns inte så lockande i värmen =) vilket väder vi fått, så härligt att sommaren faktiskt är här nu

2009-05-31 @ 22:42:47
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Nina

låter som en härlig kväll! :D



jag försöker också låta bli att dricka efter tolv, men ibland misslyckas jag ;) s



kram och ha en fin måndag!

2009-06-01 @ 07:58:17
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: linnea

vilka fina skor du har på bilden!



;)

2010-03-12 @ 17:23:37
URL: http://skraattgropen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: