Här är min onsdag i ord och bilder....

Glamourmamman / 30 September, 2009 - 19:45 / Allmänt
6 kommentarer

Gokväll bloggosfären! Då har man landat här vid datorn igen, efter en ganska fullspäckad, men skön ledig dag. Dagen började med fantastiskt höstväder, kyligt men med klarblå himmel. Så jag och O packade med oss lite fika och gick ut i skogen på en liten promenad. Det tar låååååång tid att gå på promenad med en 3-åring... Det finns ju så mycket att titta på! Varje liten sten och kotte ska vändas på, varje litet djur ska få sin uppmärksamhet och varje blomma ska luktas på. Men jag tror att det är precis en sådan promenad jag behöver just nu... Tillåta mig själv att stanna upp och njuta av stunden här och nu... Jösses, vad djupt det blev nu :-)

På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar. Käkade äppelpaj (bara en sån sak gör ju att man blir varm inombords), O var med mormor på biblioteket, och jag var ute och sprang en runda. Riktigt kallt ute nu, men nyttigt att blåsa rent skallen tror jag ;-) Känner mig fortfarande ganska trött, så jag försöker ta det lite lugnt med kropp och själ den här veckan.

Innan vi åkte hem stannade vi på kyrkogården och tände ljus för min lillebror... Jag är där ganska sällan nu för tiden. För mig är det bara en minnesplats, jag känner inte att han finns just där. Han är med mig överallt... En av min brors bästa vänner dog för någon månad sen, även han i en trafikolycka... Livet är inte rättvist alltid! Nu ligger dom nästan bredvid varandra, så jag tände ett ljus för honom också. Tack alla ni som följer min vardag, oavsett om det är höga berg eller djupa dalar! Ha en fin kväll♥