Min söndag

Glamourmamman / 28 Februari, 2010 - 17:26 / Allmänt
11 kommentarer

              
                                                         Lite söndagsgodis i tv-soffan

Redan söndagkväll... Oj, vad den här helgen gick fort - trots att jag faktiskt har varit ledig en dag extra! Men jag ska väl inte klaga direkt, för jag har nog fått en dos välbehövlig återhämtning. Idag har jag låtit svärmor ta blodtrycket på mig, eftersom min återkommande huvudvärk har oroat mig lite... Som tur var är trycket helt normalt just nu, kändes skönt att få veta det. Huvudvärken kommer och går, men jag är ganska säker på att det är spänningshuvudvärk. Ska kolla upp det i veckan om det inte vill ge med sig.

Dagen har varit ganska lugn och skön annars. Har avverkat en shoppingsrunda på stan, där jag faktiskt fick tag på en hel del. Man blir ju riktigt sugen på att handla vårkläder nu, när gräset tittar fram igen och fåglarna kvittrar :-) Det blev en kort jeanskjol med lite slitingar från H&M Mama, en svart tight klänning med axelvaddar från H&M Divided (som jag bloggade om häromdagen) och jeansskjorta från Gina Tricot. Plus lite nagellack och ögonskugga från Kicks. Så det känns som om vårgarderoben har fått ett litet lyft nu :-)

Kvällen blir fortsatt lugn, för jag behöver uppladdning inför den kommande veckan. En vecka som i värsta fall kan bli nästan 11 dagar... Nu blir det strax grekisk pastasallad - jag är helt galen i fetaost, precis om min son! Får se om det blir 5-milen på tv ikväll. Känns skönt att OS snart är till ända, om ni frågar mig ;-) Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg! Njut söndagkvällen ♥