En dag i händelsernas centrum...

Glamourmamman / 30 September, 2010 - 16:49 / Allmänt
8 kommentarer

               
                                                             På väg till socialkontoret

Hallå bloggosfären! Ja, den här torsdagen har varit en ganska händelserik dag. På morgonen åkte vi in till socialkontoret för att skriva på faderskapspapprena. Ja, det funkar ju så när man lever i synd... ;-) Måste säga att det känns lite 1800-tal över det... Jag menar, vad är det som garanterar att mannen är pappa till barnet bara för att man är gifta? Men självklart finns det ju någon vits med detta :-)

Sedan åkte vi och parkerade i ett parkeringshus i stan, och jag passade på att amma C innan vi gav oss ut på lite shopping. Exakt i den stunden var det ett rån på Guldfynd, bara 50 m ifrån oss (läs HÄR)! Vi kunde ju lika gärna ha blivit vittne till hela händelsen, för vi passerade där bara minuten efter. Lite läskigt tycker jag, och även om gänget åkte fast så är det sorgligt att det hela slutade med att en av rånarna dog i bilkraschen.

Eftermiddagen har varit något mindre händelserik, men långt ifrån energilös. Jag fattar inte var jag får energin ifrån! Kan det vara alla fikastunder som gör mig så speedad :-) Men det är väl bara att njuta av dom dagarna det känns så, jag vet ju att det kommer dalar också... Det är i varje fall superskönt att vara två vuxna hemma vissa vardagar - man får ju gjort sååå mycket mer när man inte är själv med två små!

Nu är tydligen middagen färdig, och jag ska även ta ut plåtarna ur ugnen med dagens bakningsresultat. Japp, det gäller ju att hålla frysen full så här i amnings- och mammafikatider :-) Ha en fin torsdagkväll ♥