1 onsdag - 2 små dejter...

Glamourmamman / 29 Februari, 2012 - 19:06 / Barn
5 kommentarer


Lunchdate med nyklippt liten kille. Rosa färg var ganska otippat för er som känner honom ;-)18-månaderskontroll på BVC. Som vanligt är det superkul med andras leksaker :-)

Gokväll på er!

Här har ni en lite småtrött, men väldigt nöjd, bloggerska. Det har varit en toppendag! Vi började som sagt med ett besök på Gekås, och jag och O lämnade de andra killarna hemma. Mysigt att få några timmar på tu man hand. Efter klippning och lite shopping, åt vi lunch i restaurangen. 55 spänn för oss båda - inget att klaga på där inte ;-) Köttbullar och glass för O, och tacos med quornfärs åt mig. Gott!

Sedan var det bara hem och ta en kopp kaffe, innan det var dags att ta näste lille prins på en date. Även om den här daten inte var lika trevlig för honom som hans storebrors var... Det var 18-månaderskontroll på BVC - vilket innebär spruta i armen... Känns alltid i mammahjärtat, men som tur är går det över på några sekunder, och sedan är han glad igen ♥ 87 cm och 12,3 kilo blev dagens siffror :-)

Har även hunnit med en fantastisk löparrunda (måtte alla sjukdomar vara borta nu!) och barnpassning av två prinsessor. Skönt att vissa dagar bjuder på sådan energi! Nu är det dessutom bara två arbetsdagar kvar innan det är dags för nästan en hel veckas skidsemester med familjen. Underbart! Som avslutning på denna braiga onsdag blir det kvällsmat i soffan med de större grabbarna. Hörs imorrn!

Kramar ♥