Jag vill ha ett hus vid havet...

Hej!
 
Ni ska bara veta hur lättad jag är att vattkopporna behagade vänta tills efter vår weekend i Danmark! Vi gick som på nålar fram till avfärd i fredags....Visst, det hade säkert gått att omboka, men att få till en helg då hela familjen kan vara lediga samtidigt i 3 dagar, ja det är ingen enkel match. Men nu kom vi som sagt iväg på denna efterlängtade vinstresa i Bloggbussen13 till Skallerup Klit, och här ska ni få några bilder från vårt fantastiska boende.
 
 
Skallerup Klit erbjuder ett stort antal boendemöjligheter - och alla ligger nära reception, restaurang, butik och de olika aktiviteterna. Och nära havet med fina strövområden. Vi bodde i ett så kallat Spahus, med vacker utsikt över havet och ängen. Jag har inte så många inomhusbilder att visa, men HÄR kan ni se hur det ser ut inne i huset. Vi har bott i flera olika stugor genom åren - bl.a. i fjällen - men aldrig har jag upplevt så fräscha rum som här. Rent och snyggt, och stora luftiga ytor. I vårt hus fanns dessutom bastu och jaccuzzi, så ja, vi levde som kungar dessa dagar :-) 
 
 
När man bor på Skallerup Klit har man alltid fri tillgång till äventyrsbad, lekland, utomhusaktiviteter och besök på djurgården (som vi tyvärr inte hann med), motionshall och slutstädning av boendet. Vi tyckte att det var supersmidigt att kunna utnyttja detta som man ville, växla mellan olika aktiviteter och bara gå hem och äta och vila emellanåt. Ja, jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen - jag kan verkligen rekommendera detta ställe. Bland de bästa familjeresor vi har gjort faktiskt!
 
 På återseende ♥ 
Postat av: Rebecca

Åh så härligt, förstår att ni hade en fantastisk helg.
Kramar från mig

2013-10-10 @ 15:29:36
URL: http://cheekys.se
Postat av: birgitmaria

Det ser verkligen lyxigt ut :-)

2013-10-10 @ 15:51:55
URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Postat av: Ylva Vitorovic

Hej Nina!
Härligt att läsa. Måste också åka dit. lånar ett citat från dig och lägger in på vår blogg om du tycker det är ok.
Ha' det gott!
/ylva.

2013-10-19 @ 21:05:08
URL: http://blogg.stenaline.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: