Poolparty med extra allt...

 
 
Röda välkomstdrinkar beställdes av O - med apelsinjuice, jordgubbar, en gnutta honung och is. Mums!
 
 
Godmorgon världen!
 
Ja, igår var det som sagt barnkalas för O som fyllde 9 år. Eller barnkalas... Det får man nästan inte säga längre. I år var det killfest som gällde :-) Så han bjöd alla killarna i klassen (en kunde dock inte komma) och ordnade ett poolparty på soldäcket. Och snacka om att vädret var med oss - vackert sensommarväder och sköna kvällstemperaturer!
 
O hade nästan helt själv fått bestämma menyn - han älskar sådant, precis som jag. Efter välkomsdrinkarna och paketöppning blev det bastu och bad i poolen - och ganska mycket vatten på golvet inomhus av allt spring ;-) Sedan åt dom grillade hamburgare och marängsviss, och avslutade såklart med godispåsar innan hemgång. Sockerstinna och med russinfingrar överlämnades barnen sedan till sina föräldrar - och vi vuxna kunde äntligen pusta ut ;-)
 
Idag skiner solen från en klarblå himmel, och det kommer bli ännu en tokvarm dag här på Västkusten. Jag och kidsen är själva hemma, och planen är en sväng till stranden för att testa O´s skimboard som han fick av oss igår. Han har kollat youtube-klipp för att öva in teknik och olika moves, så han är grymt taggad att ta sig an sin önskepresent!
 
Ha en fin lördag!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: