Gladtrött måndag

Glamourmamman / 31 Augusti, 2009 - 18:15 / Allmänt
8 kommentarer

Ny vecka - nya tuffa utmaningar! Landade här hemma för drygt 1 timma sedan, efter att ha släpat hem en vagn med en hungrig dagiskille i regnet. Plus en stor gul påse från jobbet, min egen och O:s väska... Kastade av mig dom genomblöta kläderna (varför glömmer man alltid paraply sådana här dagar?), käkade snabbmakaroner och köttbullar, och har nu landat vid datorn en stund medan O kollar på Bolibompa. Glamour på hög nivå som ni förstår ;-)

Har haft en bra dag på jobbet. Massor att göra!! Men ändå inte så galet som förra veckan - peppar, peppar... Jag har fixat med allt från yogapass och träningskortsförsäljning, till arbetsledarmöte och påklädning av skyltdockor. Japp, även sådant kan ingå i mitt jobb :-) Har kickoff-vecka i gymmet den här veckan, och då kom min kollega på den briljanta idén att visa upp snygga träningskläder från butiken. Men det krävs ju lite fix och trix för att klä på en stel docka, dom är ju inte så medgörliga direkt ;-) 

Tror inte det händer så mycket spännande saker här hemma annars ikväll. Hoppas att min prins behagar krypa i säng i tid, så att jag får lite egentid. Men som sagt, jag känner mig väl till mods idag, till skillnad från igår. Skönt! Ha en fin måndagkväll ♥


Top - Filippa K, Jeans - Vila, Halsband - Oxxo, Skor - Wedins