Fullspäckad lördag

Glamourmamman / 28 Februari, 2009 - 17:56 / Allmänt
3 kommentarer

Lite sen uppdatering av bloggen, men så blir det när det är fullspäckat schema! Har varit en mysig dag idag. Sov till kl. 7.30, då O tyckte att det var dags att vakna. Hade lite huvudvärk när jag gick upp, vilket förbryllade mig något. Jag hade ju inte druckit en droppe vin (kors i taket) på tjejmiddagen, eftersom jag körde. Men jag tror det berodde på den danska skalle som O gav mig (av misstag såklart) när vi busade på morgonen... Måste ha varit en rejäl smäll för det är först nu som det har släppt. Eller så ska jag fortsätta att alltid dricka vin på fredagkvällarna, haha!

Efter frukost åkte vi in till stan och gick på Hoppis & Skuttis. Sedan hade vi några ärenden på stan. Känns som om "shopaholicdjävulen" sitter i varje hörn den här helgen :-) Det ena erbjudandet efter det andra! Halva priset mellan 10-12, 30% på hela köpet, etc, etc...Men jag lyckades hålla mig i skinnet någorlunda. Budgeten tillåter nämligen inga större utsvävningar den här månaden. Och jag som är så sugen på att handla vårkläder!!

Nu på eftermiddagen har mina föräldrar varit här och fikat. Blev såklart de goda kladdkakemuffinsarna som vi bakade i onsdags. Men nu toppade jag med en klick grädde och blåbär och hallon. Mums :-) Nu har jag vägt upp det kaloriintaget med 30 minuters terränglöpning. Gick riktigt bra! Nu är det väl bara att fortsätta frosseriet resten av kvällen. Mat, vin, chips... Och så Melodifestivalen såklart! Har dålig koll på vilka som är med ikväll. Önskar er en riktigt mysig lördagkväll!