Gekås Ullared 50 år - party nr 1

Glamourmamman / 31 Maj, 2013 - 19:37 / Festligheter
4 kommentarer

Gokväll på er!
 
Här kommer några bilder från gårdagens helt fantastiska tillställning - en jubileumsfest för våra närmaste leverantörer och samarbetspartners. Tidigare på dagen hade vi haft en dagsaktivitet i Ullared, men det får bli ett separat inlägg :-) Det blev en helkväll igår, med massor av god mat och underhållning under ledning av våra konferencierer Filip & Fredrik
 
Senare under kvällen uppträdde grymma September, följt av en massa nostalgilåtar med Micke Syd och Tommy Ekman. Behöver jag säga att jag dansade så fotsulorna nästan blödde :-) Det är så många fler detaljer jag skulle vilja delge er, men eftersom vi har personalfest imorgon, så håller jag på det lite ;-) Men jag är så glad att få vara en del av detta!
 
Nu ska jag och smågrabbarna sjunka ner i tv-soffan och ladda för finalen av Let´s Dance. Tobias Karlsson var förresten också med på festligheterna igår, och jag kan säga att det var fler än en tjej som ville dansa med honom :-) Det blir nog till att hoppa i säng tidigt sen, så att jag är piggelin för ett nytt jubileumsparty imorgon. Ha en mysig kväll!
 
Varma kramar ♥
 
Klänning - Nelly Trend, Skor - H&M, Väska - Gekås