Just another lovely day...

Glamourmamman / 30 Juni, 2011 - 19:03 / Allmänt
6 kommentarerÄnnu en härlig sommardag - med massor av bad (idag i sötvatten), fika på stranden, spralliga barn och en solvarm hud. Låt dessa underbara dagar aldrig ta slut! Och även om dom gör det (vilket det tyvärr verkar som...) så är jag ändå så himla glad att vi har fått känna på den riktiga sommaren några dagar igen!

Nu har jag gjort en veckostädning light, så att åtminstone den värsta sanden är borta (nog den enda nackdelen med en dag vid havet), och man slipper trampa på brödsmulor på köksgolvet ;-) Nu tänkte vi duka fram lite kvällsfika i väntan på att Mys-Ernst intar tv-rutan. Får se vad han ska hitta på för fiffigt idag ;-)

Varma kramar

Ps: När man ligger i solen och slappar så får man väldigt många blogguppslag! Jag tänkte bl.a. göra en semestertipsserie framöver. Dela med mig av mina smultronställen så att säga :-) Vad tror ni om det?


Barnprogramsnostalgi på hög nivå!

Glamourmamman / 30 Juni, 2011 - 12:00 / Barn
7 kommentarerJag och O kollade på gamla barnprogram på Youtube häromdagen, vilken nostalgitripp! Ett av mina favoritprogram när jag var liten var "Ballongen spricker", någon mer än jag som minns det? När jag pratar med andra känns det som om det bara är jag som tittade på detta skruvade barnprogram från 70-talet! Inte konstigt att man blev lite störd kanske ;-) Vilka program minns ni från er barndom?


En dag vid havet...

Glamourmamman / 29 Juni, 2011 - 19:52 / Allmänt
7 kommentarer


Sådana här dagar kan man nästan låta bilderna tala för sig själva, eller hur? Vi har haft en riktigt härlig dag vid havet! Mamma gjorde oss sällskap några timmar och hjälpte till att passa småkidsen, så vi hade det riktigt behagligt, och kunde t.om. slappna av lite emellanåt :-) Inget bad för mig idag - vindarna svalkade tillräckligt. Men lille C tog ett premiärdopp i havet, och älskade det lika mycket som poolen. Förra året fick han känna av massor av Kattegatts vågskvalp, men då inifrån magen :-) Efter fotbollsträning och grillade hamburgare är hela familjen rätt möra efter en lång dag utomhus. Så nu tror jag att jag däckar i soffan :-)

Ha en skön kväll ♥