V som i Valborg...

Glamourmamman / 30 April, 2013 - 17:53 / Mat, bak och dryck
0 kommentarer

 
Sådär, då har jag både tränat och städat bort det värsta av byggdammet som finns kvar här hemma (vi har haft hantverkare här när vi var på semester, resultat får ni se så småningom), och det är åtminstone så fint att man kan ta in folk ;-) För om en liten stund får vi besök av våra kära grannar - och som tur är så är dom också småbarnsföräldrar, och har förståelse för lite skit i hörnen, hihi! Så nu ska jag fixa det sista med maten och lufta det goda vinet. Blir en fin kväll det här!
 
Happy Valborg ♥

Semesterträning...

Glamourmamman / 30 April, 2013 - 10:00 / Träning
4 kommentarer

 
Hallå på er!
 
Jösses, vad många ni var som kikade in igår - känns kul att vara välkommen tillbaka i bloggosfären :-) Idag vräker iskallt regn ner, och då är jag extra glad att jag har en solsemester i nära minne. Hallå våren, vart tog du vägen?
 
Idag är det halvdag på jobbet, och sedan ska jag hem och fira Valborg. Men ett träningspass ska jag försöka hinna med innan kvällen. Känner att jag är på gång nu! Förra veckan blev det faktiskt hela 4 träningspass på semestern. Jag packar alltid med mig löparskorna när jag åker på semester, men jag vet av erfarenhet att det kan vara svårt att träna i värmen. Jag hittade dock ett sätt som passade mig - jag gick upp strax före halv 8, drack en kopp kaffe och åt en banan - allt medan jag såg solen gå upp. Sedan är det bara att ge sig ut och stifta bekanstap med omgivningen! 
 
Vissa morgnar blev det löpning, andra dagar körde jag och några i resesällskapet tabataintervaller på stranden. Fullt ös i 20 min, och sedan var det bara att kasta sig i havet :-) Jag hade inga träningsredskap med mig, men man kommer långt med den egna kroppsvikten eller föremål i naturen. Jag hittade även flera tuffa backar och branta stentrappor, som verkligen sög musten ur benen. Och varje pass jag körde tog aldrig mer än 40 min - kort och effektivt är min melodi som ni vet :-) Och det är så skönt att ha träningen avklarad innan den riktiga värmen tar över. Sedan kan man med gott samvete ta en dusch, njuta av frukost på balkongen och sedan bara slappa i solen...
 
Gulle er som hjälper till att rösta på oss i #Bloggbussen13 ♥ Jag halkade in i tävlingen lite sent, så jag är såå tacksam för varje röst jag och O får! Vi hörs snart igen, kära läsare!
 
Kramar ♥
 

Bloggbussen 2013

Glamourmamman / 29 April, 2013 - 19:50 / Tävling
9 kommentarer

Nu är det dags igen!
 
Som många av er säkert minns, hade jag och O den stora glädjen att få följa med på Bloggbussen förra året. En fantastisk resa som anordnas av Stena Line och Twingly. Då fick vi uppleva en massa skojigheter tillsammans med andra barn och deras föräldrar - en upplevelse för livet och allt kan ni läsa om HÄR.
 
 
 
Just nu pågår tävlingen om en plats på Bloggbussen 2013, och givetvis hoppas jag på att kunna ta med O på ännu ett äventyr. Tävlingen innebär att 10 barn och en av deras bloggande föräldrar, får åka på en härlig resa till Danmark, och samtidigt tävla om titeln Sveriges barnsligaste bloggare. Efter resan utser Stena Line en vinnare, som får ta med hela familjen på en resa i Danmark. En resa som förra året vanns av Helen med fina bloggen HUSnrNIO
 
 
I år går Bloggbussen bl.a. till Legoland, ett ställe O har tjatat om att åka till i flera år nu, men som vi inte haft möjlighet att besöka. Tänk att få berätta för honom att vi faktiskt ska åka dit! Dessutom går färden till Lalandia och Givskud Zoo, även det fantastiska ställen att ta med en blivande 7-åring till. Bussen körs av Bergkvara buss, och om vi har turen att komma med får vi bo på både Legoland Billund Resort, Hotell Legoland och Scandic. Att dessutom få åka färja med Stena Line, träffa Nicke Nyfiken och äta mjukglass till frukost - ja, det är bara prickar över alla i:n :-)  
 
 
Tävlingen #bloggbussen13 pågår t.om. den 16 maj, och jag hoppas självklart att du som läsare vill hjälpa oss att komma med på detta äventyr. Att vara storebror är inte alltid så lätt, och det har varit underbart att få ge O full uppmärksamhet ett par dagar. Det enda som krävs är att du röstar på min blogg på den här sidan.
 
Tack snälla ♥ 
 
Rösta på mitt bidrag!