Fyndat på Gina Tricot...

Glamourmamman / 31 Juli, 2013 - 20:50 / Mode
2 kommentarer

En liten godbit för nästan inga pengar alls...
 
 
Och med läckra detaljer som blir ett smycke i sig...

Jag fortsätter att jaga reafynd i butikerna, och med lite tur och skicklighet kan man fortfarande hitta små godbitar. Den här kavajen sprang jag på inne på Gina Tricot i helgen. Och priset? Ynka 49 spänn fick jag ge för den! Jag tänker mig den till ljusa skinny jeans och höga svarta klackar. Sa jag att jag älskar att göra fynd? :-)
 
Ha en fortsatt fin kväll ♥

På språng!

Glamourmamman / 31 Juli, 2013 - 10:05 / Outfits
2 kommentarer

Top och shorts - H&M, Jacka - Gekås, Skor - Duffy

Hallå bloggosfären!
 
Var skiner solen denna onsdag? Man vill ju liksom dra sig mot den :-) Efter en natt med både åska och regn (som gjorde mig klarvaken), så tittar solen åtminstone fram litegrann just nu. Tror det får bli en liten utflykt idag. Vi packar för både stranden och regn, så är vi på den säkra sidan :-) Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!
 
Kramar ♥

Det blev visst en städdag...

Glamourmamman / 30 Juli, 2013 - 17:51 / Inredning
2 kommentarer

Hallå igen!
 
Ja, det blev en städdag idag - och det passade ju utmärkt med tanke på att det både har regnat och åskat stundtals. Ganska mysigt att gå inne och fixa, och ta tag i sådana där "måsten" som har blivit åsidosatta under alla soliga dagar. Så nu är huset välstädat - får se hur det ser ut när jag kommer hem från mitt möte om ett par timmar ;-)
 
Kram på er ♥
 
Lyx att kunna plocka in blommor från sin egen trädgård!