Måndag - check!

Glamourmamman / 31 Mars, 2014 - 22:03 / Outfits
0 kommentarer

 
Sol - check!
Skolbesök - check!
Jobb - check!
God mat - check!
Träning - check!
Vårkänslor -check!
 
Ja, men det var nog en måndag att vara ganska nöjd med tror jag :-) Nu kör vi full fart in i april!
 
Kram & gonatt ♥
 

Min stora, lilla prins ♥

Glamourmamman / 31 Mars, 2014 - 17:15 / Barn
1 kommentarer

 
- Åh, jag älskar den här dagen! utbrast O mitt på mattelektionen idag.
- Jaså, varför då...? frågade jag.
- För att DU är med mig här i skolan idag! svarade han.
 
Älskade lilla unge, du vet hur du får mammahjärtat att smälta! Är så glad så länge du fortarande VILL att jag ska vara med - trots att du börjar bli stor, och kanske snart tycker att det är pinsamt att ha med mamma och pappa i skolan.
 
Ja, idag var det alltså min tur att hälsa på O i skolan några timmar. Visst får man reda på ganska mycket genom dagliga samtal med barnen och på utvecklingssamtalen, men de där små vardagliga detaljerna finns ingen chans att man kan känna till, om man inte är på plats där och då. Så idag har jag varit med på svenska, matte, idrott och lunch - och fått lyssna till kloka och härliga kommentarer från eleverna, lyssnat in mig på vad det snackas om på rasterna och vid lunchborden (bl.a. fått se Ace Wilders autograf och ett gips som luktar hamburgare), och återigen prisat lärarnas tålamod :-)

På återseende ❤
 
 
 
 
 

Godmorgon från badrummet...

Glamourmamman / 31 Mars, 2014 - 08:29 / Skönhet
0 kommentarer

 
Godmorgon på er!
 
Skönt att börja veckan med ett nystädat hus. Ja, nu har det visserligen gått ett halvt dygn sedan städningen, så ordningen börjar redan falera så smått ;-) Skulle i varje fall vilja tipsa om en härlig pumptvål till budgetpris. Den kommer från Gunry och finns i flera dofter med spakänsla - t.ex. lavendel, bergamott och grönt äpple. Kostar 13.95 på Gekås! 
 
Vi började faktiskt veckan med ännu en sovmorgon! Ja, för jag har tagit lite kompledigt nu på förmiddagen och ska följa med O till skolan. Ska bli superspännade - tycker vi båda två. Så kul att verkligen få vara med och se vad som händer under en vanlig dag för en 7-åring :-) Så bäst att sätta fart och kicka igång den här sista dagen i mars!
 
Ha en fin måndag ♥