I ost- och vinparadiset...

Glamourmamman / 30 April, 2015 - 20:20 / Vardagslyx
1 kommentarer

 

Gokväll på er!
 
Vad hittar ni på denna valborgsmässoafton? I vanliga fall brukar vi ofta fira med vänner, men ikväll har T jobbat så vi tar det lugnt här hemma istället. Det kommer att vara några minst sagt intensiva dagar framöver, så jag tror att detta är precis vad jag behöver! Vi har gått bananas bland ostar och amarone - såå galet gott! Vi skippar även brasan ikväll, och myser istället i soffan framför Humorgalan. Men jodå, glamouren kommer också - bara inte just ikväll ;-) Vi hörs!
 
Varma kramar!

F.E.M.M.E

Glamourmamman / 30 April, 2015 - 11:58 / Outfits
1 kommentarer

 
 
Hallå igen!
 
Slänger in en snabb "dagens" till er - en mycket piggare sådan idag. Har haft en fin start på valborgsmässoafton - med halvdagsjobb och en välbehövlig massage. Nu ska jag hem och mysa med mina små prinsar, och förhoppningsvis hinna med att planera lite inför helgens fullspäckade schema. Och så ska jag dricka Amorone - bara en sån sak!
 
På återseende!

Huvudet upp och fötterna ner...

Glamourmamman / 29 April, 2015 - 18:39 / Allmänt
1 kommentarer

 
 

...nej, några onsdagsbulor har det inte blivit idag - jag har stått på benen hela dagen faktiskt :-) Tänk att man satt i ett rum på akuten för en vecka sedan, och inte hade en aning om att man hade ytterligare 7 timmars väntan framför sig... Jag har faktiskt fortfarande känningar av smällen i huvudet - även om bulan blir mindre öm för varje dag. Vilken grej, va?
 
Lite groggy har jag dock varit ändå i eftermiddag, men det kan jag inte skylla på något svimningsanfall. Snarare beror det på en galet intensiv - men mycket bra - mötesdag. Men luften gick ur mig ikväll...Ska bli skönt att bara jobba halvdag imorgon. Nej, nu ska jag dricka kaffe och äta bullar med mina killar - känns som en helrätt sysselsättning just ikväll!
 
På återseende!