Sommarvärme, lunchbesök och svettig löparrunda...

Glamourmamman / 31 Maj, 2011 - 19:24 / Allmänt
9 kommentarerJa, så skulle man nog kunna sammanfatta den här dagen. En riktig sommardag! För första gången i år hade alla i familjen shorts på sig (ja, inte T visserligen, men det hade nog sett lite knepigt ut på hans jobb ;-)) Besöket på BVC visade att lille C hade vuxit till sig sedan sist, precis som jag hade anat. 75,5 cm lång och 9 270 g tung - stora lilla killen ♥ Inte konstigt att han växer ur sina kläder snabbare än man hinner blinka :-)

Vi har som sagt även haft lunchgäster idag - min moster och kusin med sin lillprins. Jättemysigt att prata och leka bort några timmar ihop! Jag hade gjort en salami-och brieostpaj, som jag blev rätt nöjd med om jag får säga det själv :-) Ska försöka komma ihåg receptet (freebasade lite), så lägger jag upp det här inom kort.

Jag ska erkänna att man är ganska mör som mamma efter att ha varit hemma med två barn en hel dag... Hoppas att vi kan komma iväg på lite utflykter, eller träffa många vänner i sommar, annars kommer dom här 3 sommarlovsmånaderna att bli ganska tuffa tror jag... Tur att T snart har semester en månad ;-) 

Har i varje fall varit ute och sprungit en runda nu när det har blivit lite "svalare" i luften. Och med risk för att bli tjatig - man blir ju såå mycket piggare efteråt! Testade förresten appen Runkeeper idag, verkligen att rekommendera! Har tidigare använt mig av Jogg.se för att mäta mina rundor, men den här körs via GPS så man får exakta sträckor, kilometertid, etc. Nu har jag nog eftersvettats klart, så nu blir det dusch och kaffe :-)

Ha en fin kväll ♥

Ps:
Hörrnini, ni glömmer väl inte vara med och tävla om solskyddsprodukter från Apoteket?! Jag kanske inte har nämnt det innan, men detta är även en intern tävling oss utvalda bloggare emellan. Den som lockar flest tävlande vinner ett pris och publicitet på Blogg.se. Och visst hade det varit finfint för dig att vinna solskydd till familjen nu när sommaren är här! Så kom igen, klicka HÄR och var med och tävla du också!