Svisch, så var det kväll!

Glamourmamman / 30 Juni, 2009 - 19:16 / Allmänt
2 kommentarer

Vart tog denna tisdagen vägen egentligen? Svisch, så var det kväll! Har ändå inte haft supermycket att göra på jobbet idag, mest en massa olika småsaker. Sprungit hit och dit! Kanske därför tiden gick så fort! Jättekul att Gekåsbloggen har fått sådant genomslag redan, vi hade många besökare igår! Gå gärna in och kika, och kom med förslag på vad ni vill läsa mer om!

När jag kom hem från jobbet gick vi direkt ut i trädgården och hade vattenkrig med trädgårdsslangen - till O:s stora förtjusning! Han hanterade den allt för bra, så både vi och halva huset blev genomblöta! Skönt ändå att kunna njuta av sommaren efter jobbet, då känns det inte lika hemskt att vara inne och jobba. Imorgon är vi dock lediga, så jag hoppas att vädret håller i sig lite till.

Nu har vi precis grillat och tagit ett glas rött. Man ska som sagt njuta av sommaren :-) Kvällen blir lugn och skön, och troligtvis blir det "Allsång på Skansen". Verkar vara bra artister idag - jag älskar ju t.ex. Mia och Klara! Dessutom kommer Malena Ernman, och hon kommer till oss på Gekås imorgon. Snacka om kontraster på scener ;-) Ha nu en riktigt skön tisdagkväll!


Linne - JC, Tunika - BikBok, Leggings - Gina Tricot, Skärp - Gekås, Halsband - Oxxo, Skor - H&M

Mamma, den är inte farlig...

Glamourmamman / 30 Juni, 2009 - 12:22 / Barn
3 kommentarer

Det krävdes nästan en hel dags terapi på stranden för att få O att våga leka med den här krokodilen. Först tillät han oss inte ens öppna förpackningen, men jag blåste upp den i smyg när dom andra var och badade ;-) Efter små försiktiga närmanden, vågade han till slut känna på den, och försäkrade (med viss tveksamhet) mig om att: "Mamma, den är inte farlig... Den har inga vassa tänder...". Lilla gubben! 

Så mycket lek i vattnet med den blev det inte den dagen, men kanske nästa gång...  Den är hela 168 cm lång, precis som jag, så om inte annat kan jag ha den själv ;-)


Precis lagom för en glamourmamma...

Spännande måndag - spännande vecka!

Glamourmamman / 29 Juni, 2009 - 18:40 / Allmänt
11 kommentarer

Hej kära bloggvänner! Hoppas att veckan har börjat bra. Antar att många av er har semester just nu - och jag är inte alls avis ;-) Skämt å sido, det känns rätt ok att jobba, jag har ju haft en jätteskön helg. Och på onsdag är jag ledig igen! Dessutom så har jag en rolig vecka framför mig, med mycket glitter och glamour - något som jag älskar! Det som står högst på listan är såklart den kommande Mammagalan på lördag - ska bli sååå spännande!

Ja, som ni förstår av det förra inlägget idag, så har det hänt stora grejer på jobbet idag! Vi har äntligen dragit igång vår Gekåsblogg, något som vi har planerat för i flera månader. Det ska bli jättespännande att se vilken respons vi får! Förhoppningsvis kommer vi att få många trogna läsare, som vill se vad som händer bakom kulisserna eller få bra shoppingtips. Jag kommer att fungera som en "gästbloggare" och blogga utifrån den tid jag har mölighet att sätta av. Jag har ju mina egen blogg att sköta också :-) Men jag hoppas att ni trogna läsare följer båda bloggarna från och med idag!

I övrigt har det varit en ganska lugn dag på jobbet. Känns skönt att kunna varva ner lite innan semestern, så att man inte är helt slut när den börjar. Avslutade dagen med att ha ett "Sommarmixpass" i träningslokalen. Trodde knappt att det var någon som ville gå in i det här underbara vädret, men det kom en trogen skara. Det blev svettigt kan jag lova! Hur har ni haft det idag?


                        Linne - Only, Kjol - Peak Performance, Skor - H&M, Halsband - Egen design