En stilla Valborg...

Glamourmamman / 30 April, 2011 - 17:06 / Allmänt
8 kommentarer

 
Jag har investerat i ett par bruntonade solisar med lite leopardkänsla - känns riktigt "Nina", eller hur ;-)

Jag gissar att det inte bara är jag som har njutit av solen idag! Det verkar var slut på värmen för ett tag sedan tyvärr... Jag älskar verkligen att´ligga i solen och slappa - gärna med en bra tidning och en kopp kaffe. Jag har dock blivit betydligt mycket duktigare på att smörja in mig med solskydd på senare år! Fåfäng som jag är så känns det bra att ha fått en liten bränna till galablåsan nästa lördag - annars hade ju Spray Tan funkat också ;-) Hmm, undrar vad man gör i denna stund om exakt en vecka... Spännande!

Även om det är Valborgsmässoafton idag, så kommer det att gå lugnt och stilla till hos oss i år. Det är en av de största utekvällarna på stan, och T ska jobba nästan hela helgen. Så det blir jag och mina små prinsar som ska mysa ihop här hemma. Det står hamburgare på menyn om en stund, men först ska dom få plumsa i badet. Hoppas att ni får en härlig försommarkväll, vad ni än ska hitta på!  Kramar ♥


Mjuk kola med jordgubbar och mjukglass...

Glamourmamman / 30 April, 2011 - 11:46 / Mat, bak och dryck
2 kommentarerFår jag kanske fresta med ett litet tips på dessert inför kvällens Valborgsfirande? Den här efterrätten bjöd jag mina tjejer på igår, och jag måste erkänna att den blev riktig smarrig :-) Kolasås gjord på kondenserad mjölk (att det kan bli så galet gott!), vaniljglass ihopvispad med creme fraiche, hackade havrekex, och så färska jordgubbar på det. Mmmm... Receptet hittade jag HÄR. Jag bytte dock ut mandelbiskvierna mot havrekex med choklad, eftersom en av mina vänner är nötallergiker. Blev jättegott det också!


Kl. 6.50 hos mig...

Glamourmamman / 30 April, 2011 - 07:28 / Allmänt
5 kommentarerSovmorgon efter en fest? Moahahaha! Tur att det finns kaffe :-) Solen skiner och det är
Valborgsmässoafton - det kan nog trots allt bli en toppenlördag! Vi hörs lite senare.

KRAM ♥