Happy Friday!

Glamourmamman / 31 Augusti, 2012 - 19:02 / Allmänt
2 kommentarer

 
Gokväll bloggosfären!
 
Ni anar inte vad skönt det ska bli med helg nu! Det har varit en fullkomligt galen vecka, och det har inte alltid varit lätt att få ihop vardagspusslet... Men allt går på något sätt!
 
Ikväll är jag och smågrabbarna själva hemma, eftersom T är på herrmiddag. Så jag och O ska bänka oss vid tv:n med en film och lite godis om en stund. Underbart! Förhoppningsvis somnar lillebror i vanlig tid, annars får han väl helt enkelt hänga på oss i fredagsmyset :-) Hörs imorrn!
 
Kramar ♥
 
Ps: Glöm inte att tävlingen om ett kalaspaket avslutas ikväll kl. 23.59!

På besök i skolans värld...

Glamourmamman / 31 Augusti, 2012 - 09:30 / Barn
3 kommentarer

Jag visste väl att min son kunde rita lite! Blev minst sagt förvånad när hans lärare visade oss självporträtten dom hade gjort - han hade ju t.om fått med sina långa ögonfransar :-)

Hallå fredag!
 
Igår öppnade jag inte ens datorn på kvällen - herregud, så trött jag var när jag kom hem efter jobb och föräldramötet! Dessutom med en huvudvärk som vägrade släppa taget på hela dagen - nedrans förkylning som bara ligger och pyr :-( Men nu är det fredag och snart helg igen!
 
Jag ägnade morgonens bussresa till jobbet, åt att skriva några rader om mitt besök i skolans värld. Måste säga att jag var positivt överraskad! Visst, vi fick en bra magkänsla redan när vi var där på besök innan sommaren, men efter att ha fått mer inblick i deras skoldagar känns det ännu bättre.
 
Alla som har gått i skolan vet ju att det är en ganska tuff värld. Och visst känns det lite läskigt att släppa in sin lilla älskling där... Men vår skola känns väldigt trygg måste jag säga, i varje fall låter det så när personalen pratar om den. Man jobbar mycket med kamratskap, att stärka självkänslan, etc - hela vägen från F-klass till 9:an. Och det känns som om lärarna och fritidspedagogerna verkligen gillar sitt jobb - dom vill mycket, även om kommunens resurser tyvärr inte alltid räcker till.... 
 
Vad tycker du om ditt barns skola - är du nöjd?
 
Ha en fin dag ♥
 
 
 

Gårdagens...

Glamourmamman / 30 Augusti, 2012 - 13:18 / Outfits
2 kommentarer

Jeansskjorta, maxikjol och smycken - H&M, Väska - Lindex, Skärp - Gekås
 
Gomiddag vänner!
 
Kikar in med en snabb lunchhälsning till er läsare. Har haft en bra förmiddag med träningskickoffer och andra spännande möten. Nästa vecka är det mycket som drar igång på jobbet! Många bollar i luften just nu alltså, och jag hoppas att jag inte ska tappa någon i golvet ;-)
 
Nu blir det full fart med planeringsarbete och möten resten av arbetsdagen, och kvällen kommer att gå i samma höga tempo. Dagis/fritidshämtning, middag, barnvaktsöverlämning och föräldramöte. Tur att det snart är helg så att man får vila. Åtminstone lite i varje fall ;-) På återseende!
 
Ha en fin torsdag ♥