Söndagsendorfiner...

Glamourmamman / 31 Augusti, 2014 - 19:00 / Träning
1 kommentarer

 
 
Gokväll på er!
 
Ja, av bilderna att döma så blev det ett pass vid utomhusgymmet idag. Tycker om att träna ute, och så här års är ju luften så hög och frisk. En av de få fördelarna med hösten ;-) Och eftersom jag ska tävla i Toughest om 7 veckor, så krävs det lite utomhusträning emellanåt. Ja, för den" lilla rundan" kommer definitivt inte innebära torr och ren gymmiljö ;-) Är det förresten någon av er som också ska vara med - eller kanske sprang Tough Viking igår? 
 
 
Idag körde jag cirkelträning med 1-minutersintervaller. Jag passade självklart på att klättra i nät och rep - sådana moment som jag inte kan träna på gymmet. Annars blev det upphopp på stora däck, pull ups, dips och annat smått och gott. Dessutom skickade min PT Milla lämpligt nog en utmaning till mig (undrar om hon SER när jag tränar, för det är inte första gången hon tajmar ett pass, hihi) - 30 burpees och 100 armhävningar! Hatälskar dessa extramoment :-) Efteråt hade jag dock mer krafter kvar, så det blev lite backträning på slingan. Heja endorfiner!!
 
 
Ja, med tanke på att jag varit själv med barnen det mesta av helgen, så måste jag säga att jag känner mig riktigt pigg ikväll. Och det kanske är tur - för nästa vecka kommer det att krävas lite mer av mig... Men vi tar en dag i taget. Det är fortfarande helg några timmar till, och jag ska försöka att suga ut det sista av denna söndag. Hörs imorrn!
 
Varma kramar!

I ett discorum på Lekstugan

Glamourmamman / 31 Augusti, 2014 - 10:40 / Barn
2 kommentarer

 
 
God förmiddag!
 
Kikar in mellan bakning och passupplägg (japp, I´m a multitasking woman), och visar några bilder från gårdagens barnkalas. Det blev några smågalna timmar med 16 st lek- och festsugna åttaåringar i ett discorum och lekland. I år valde vi som sagt att köra O´s kalas på Lekstugan i Varberg, tillsammans med hans klasskompis som fyller dagen efter honom. Visst kostar det en slant mer att inte ha det hemma, men ibland kan det vara såå värt det!
 
Vi föräldrar behövde inte tänka på så mycket alls egentligen, mer än att välkomna alla barn och hålla lite koll på sällskapet - resten fixade personalen där. Presentöppning (tänk själva hur många paket det blir...), pannkakor och glass, lek i omgångar, och sedan godispåse innan hemgång. Japp, födelsedagsbarnen och deras kompisar var toknöjda! C och syskonen till det andra födelsedagsbarnet blev såklart lite ledsna och besvikna över att inte de fick någon godispåse, men personalen fann sig snabbt och vips så hade även de fått varsin liten påse. Tummen upp för sådant!
 
Idag är det dock kalasfritt här hemma - ganska skönt om ni frågar mig ;-) Har lite småpyssel och jobb att fixa med, och i eftermiddag när T har vaknat är det tänkt att vi ska köra ett tufft pass i utomhusgymmet på Kusthotellet. Men först ska jag köra igenom nästa veckas nya step-pass. Ni som följer mig på Instagram såg ju att planeringen var i full gång redan igår kväll ;-) Så, det var lite om min helg så här långt - vad hittar just DU på denna söndag?
 
På återseende! 

Dagens barnkalasmamma...

Glamourmamman / 30 Augusti, 2014 - 17:42 / Outfits
1 kommentarer

 
Blev kläder med lite klös i idag när jag skulle samordna ett litet barnkalas...
 
 
Top med spets - H&M, Byxor - Gekås
 
 
 
Hej vänner!
 
Haha, jag trodde i min enfald att jag skulle vara superpigg efter dagens barnkalas - jag menar, jag slapp ju fixa mat, städning, godispåsar, lekar... Men nix, både jag och hans klasskompis föräldrar var ganska trötta efter dessa timmar på Lekstugan ;-) Beundrar verkligen människor (t.ex. förskolelärare) som orkar jobba i detta ständiga sorl hela dagarna! Men strunt samma om jag är lite sliten - huvudsaken är att O hade ett toppenkalas. Nu kör vi lördagkväll!
 
Varma kramar!