Kära lördagsnöjen...

Glamourmamman / 31 Januari, 2015 - 19:52 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
En mil på starka löparben och ett glas balkongkylt rosévin - helt ok lördagsnöjen enkligt mig!
 
 
Gokväll på er!
 
Tittar in här en snabbis mellan de olika filmerna ikväll. Hyrde "Pojken med guldbyxorna" tidigare idag - en inte alls lika barnvänlig film som jag hade föreställt mig... Men spännande var den! Och strax står valet mellan Gladiatorerna och Cockpit. Inte varje lördagkväll det bjuds så många potentiella tv-program att kolla på minsann.
 
För övrigt har det som sagt varit en slapp dag på hemmaplan. Jag har avverkat min nu traditionella lördagslöpning - även den här helgen med snö i omgivningen, men idag med barnmark under fötterna. 1 mil blev det på en hyfsat bra tid, nöjd! Nej, nu ska jag ta ett glas vin och bänka mig i tv-soffan igen. Hoppas att ni har en mysig kväll!
 
På återseende!

Saturday Outfit

Glamourmamman / 31 Januari, 2015 - 12:09 / Outfits
0 kommentarer

 
 
Klänning - H&M, Halsband och klocka - Ur&Penn
 
 
Hallå igen!
 
Hur har ni det denna sista lördag i januari? Vi har tagit det väldigt lugnt här hemma på förmiddagen - jag har städat upp lite medan barnen har haft kompis på besök. Några större planer har jag inte för dagen annars - känner att jag behöver ha helt oplanerade dagar emellanåt också. Siktar på ett löparpass om det inte är för halt ute, annars blir det mest mys och god mat på schemat. Ha en riktigt fin lördag, så hörs vi kanske lite senare igen.
 
Varma kramar!

Välkommen helgen!

Glamourmamman / 30 Januari, 2015 - 18:06 / Mat, bak och dryck
3 kommentarer

 
 
Gokväll vänner!
 
Sådär, då var fredagsmiddag i magen. Efter eftermiddagens tuffa HIT-pass (med lite extra ryggträning efteråt), var det skönt att komma hem till dukat bord och bli serverad högrevsburgare. Massor av protein rätt in i musklerna :-)
 
Det har varit en bra fredag på många sätt. Tack vare flera timmars ostört kontorsarbet, hann jag beta av mycket  på den långa listan, och styra upp starten på nästa veckas jobb. Däremellan en massa härlig fredagsfeeling med sköna människor i min närhet. Så ja, jag går in i helgen med humöret på topp! Nu: bastu med killarna, och kanske rull i snön...
 
Happy Friday!